Rouwcentrum Deseyne | Harelbeke Stasegem - AFSCHEID NEMEN IN STIJL
Maatregelen naar aanleiding van Covid-19
(Coronavirus)
Zij die ons verlieten

Zij die ons verlieten:

 

Recente wijzigingen rondom de maatregelen van het COVID-19 (Coronavirus)

Gezien de recente maatregelen rondom het COVID-19 (Coronavirus) willen wij jullie op de hoogte stellen dat er een aantal maatregelen en heel wat adviezen te volgen zijn:

  • Het begroeten van een overledene in ons rouwcentrum is niet meer enkel op afspraak. Indien die vermeld staat op de rouwuitnodiging of op de website, kan een overledene begroet worden in het rouwcentrum tijdens de openingsuren, elke werkdag van 16 tot 18 uur en op zaterdag tussen 14 en 15 uur.

  • Een rouwbetuiging, een woord van steun of bemoediging kan weer in het rouwregister worden nagelaten. Wij voorzien ontsmettingsmateriaal ter beschikking.

  • Openbare diensten worden weer toegestaan en er is tijdens de uitvaartdienst geen beperking meer op het aantal aanwezigen. Ook de regels inzake de sociale distancing vervallen. Wel is een mondmasker verplicht wanneer je het rouwcentrum binnenkomt of wanneer u een uitvaartdienst bijwoont.

  • Handen schudden en fysiek contact worden wel nog afgeraden. Om het condoleren waardig te laten verlopen raden wij aan om een lichte buiging te maken, je handen samen te vouwen op de borst of door je hand op je hart te plaatsen.

Condoleren van thuis uit kan als volgt:

  • Condoleren online: via condoleren op onze website kunt u een bericht nalaten voor de nabestaanden.

  • Condoleren per post: verstuur uw rouwbetuiging naar Rouwcentrum Deseyne, p.a. Naam Overledene, Pol.Gevangenenstraat 126, 8530 Harelbeke.

  • Oudere mensen, of wie niet over mail of internet beschikt, kunnen hun bericht per telefoon doorgeven op 056/20.40.25

Wat met rouwmaaltijd of koffietafel?

Alle horecazaken zijn inmiddels weer open. Zelf een maaltijd voorzien is op zo een dag vaak een beslommering. Wij beschikken binnenshuis over plaats waar broodjesmaaltijden kunnen worden verzorgd. We informeren u hierover tijdens de bespreking van de uitvaart.

In het rouwcentrum stellen wij voor iedereen extra ontsmettingsmateriaal ter beschikking.

Heeft u bijzondere vragen omtrent COVID-19? Contacteer ons via de gekende kanalen 056/20.40.25 of stel uw vraag via onze contactpagina op www.rouwcentrumdeseyne.be.

Wij vragen dat ieder van u zich aan de bovenstaande richtlijnen zal houden en dit voor uw eigen veiligheid, dit van de nabestaanden en ons personeel.

 

Webontwikkeling door
Frederik Devreese