Rouwcentrum Deseyne | Harelbeke Stasegem - AFSCHEID NEMEN IN STIJL
Onze diensten
Zij die ons verlieten

Zij die ons verlieten:

 

Onze diensten

Rouwcentrum Deseyne - Uitvaartplechtigheden UITVAARTPLECHTIGHEDEN

Wij staan garant voor een serene en respectvolle uitvaartceremonie. Bij ons kunt u terecht voor een

- Kerkelijke uitvaart
- Auladienst
- Uitvaart in intieme kring
- ...

FUNERARIUM

In het funerarium kunt u uw dierbare begroeten in een van onze drie warm aangeklede rouwkamers. Het funerarium is open van maandag tot vrijdag telkens van 16 tot 18 uur en op zaterdag van 14 tot 15 uur. Op zon- en feestdagen is het funerarium gesloten.

PERSOONLIJKE UITVAART

Wanneer u kiest voor een uitvaartplechtigheid in onze eigen aula wordt deze dienst ondersteund met de door u gekozen muziek, foto's en filmpjes. Alle beeldmateriaal wordt in een mooie diavoorstelling gegoten zodat het afscheid net iets persoonlijker wordt.

ROUWDRUKWERK

Wij verzorgen het drukwerk dat bij een overlijden komt kijken volledig in eigen beheer. Een snelle en kwaliteitsvolle service is wat u bij ons mag verwachten.

- Rouwbrieven en rouwprentjes in kleur of zwart-wit
- Inscannen en retoucheren van foto's
- Gepersonaliseerde ontwerpen

UITVAARTNAZORG

Bij een overlijden komt heel wat papierwerk kijken. Wij bieden u een nazorgpakket aan waarbij onze medewerkster alle papierwerk voor haar rekening neemt. DIt gaat van het opzeggen van het krantenabonnement tot het regelen van de formaliteiten omtrent kinderbijslag of pensioen.

NALATENSCHAP EN SUCCESSIERECHTEN

Om u doorheen de fiscale en erfrechtelijke materie te loodsen werken wij nauw samen met een juridisch adviseur. Hij vult voor u desgewenst ook de aangifte van nalatenschap in.

 

Webontwikkeling door
Frederik Devreese