Rouwcentrum Deseyne | Harelbeke Stasegem - AFSCHEID NEMEN IN STIJL
Het rouwcentrum
Zij die ons verlieten

Zij die ons verlieten:

 

Het rouwcentrum

ALGEMENE INRICHTING

Wij hebben er voor gezorgd dat wanneer u het rouwcentrum binnenstapt, u meteen een warm gevoel krijgt. Op die manier voelt u zich meteen op uw gemak. Doordat we de plafonds zo hoog mogelijk gehouden hebben, en de gangen zo breed mogelijk, krijgt u nooit een benauwd gevoel. Op deze manier wordt het klassieke kille funerarium een stijlvol rouwcentrum.

WINKELRUIMTE

In onze winkelruimte vindt u een greep uit ons assortiment aan rouwartikelen. Gezien de grote meerderheid van de overledenen ervoor kiezen om gecremeerd te worden, bezitten wij een ruime keuze aan assierraden, fotokaders met asbuisje, urnen voor thuis, theelichthouders met asbuisje, ... Verder vindt u er ook nog kunstbloemen, granietsteentjes met tekst en andere rouwartikelen.

AULA

U heeft de mogelijkheid om bij ons in het rouwcentrum de afscheidsdienst te houden. Hiervoor hebben wij een aula voor 80 zittende personen die uitgerust is met een professionele geluidsinstallatie en grote flatscreen-tv om gedurende de dienst tekst, foto's en/of filmpjes af te spelen.

ROUWKAMERS

Wij bezitten vijf ruime rouwkamers waarin een persoonlijke groet kan gebracht worden aan de overledene. De kamers zijn steeds warm en huiselijk ingericht opdat uw afscheid in alle rust kan verlopen.

Klik hier voor onze verkoopsvoorwaarden.

 

Webontwikkeling door
Frederik Devreese